Ga verder naar de inhoud

Rudi Van Puyvelde, plaatser bij Belisol Sint-Niklaas

Plaatser – Belisol Sint-Niklaas

"Ik geniet vooral van de variatie in mijn job. Elk project is anders, elke klant is anders."

Een vakman met tonnen ervaring die graag de handen uit de mouwen steekt, dat is Rudi Van Puyvelde. Hij behoort inmiddels bij de anciens bij Belisol Sint-Niklaas en doet zijn job nog steeds met evenveel energie en liefde voor het vak.

Mijn werkdag

“Een werkdag begint met het opstellen van de planning, in samenspraak met de adviseur en de opmeter. Zij vertellen ons wat er precies moet gebeuren. Eens aangekomen op de werf, overlopen we samen met de klant nog eens de werken. Ook bespreken we de afwerking van de ramen en deuren in grote lijnen. Dan beginnen we eraan. In een standaard woning plaatsen we ongeveer 5 ramen per dag. Stel dat we alle ramen in de woning vervangen, dan zijn we dus gemakkelijk enkele dagen bezig aan één project.”

A la minute aanpassingen

“Het gebeurt soms dat dat klant bij de plaatsing nog wat aanpassingen wil doen aan het oorspronkelijke plan. Natuurlijk kunnen de ramen en deuren niet meer gewijzigd worden, maar aanpassingen in de binnenafwerking zijn geen probleem.”

Variatie

“Ik geniet vooral van de variatie in mijn job. Elk project is anders, elke klant is anders. Het is absoluut geen bandwerk en dat vind ik positief. Bovendien ben ik dagelijks buiten. Elke dag een frisse neus, wie wil dat nu niet?”

Lijkt werken bij Belisol u wel iets?

Plaatser ramen en deuren Roeselare

Showroom Roeselare

We zijn het grootste netwerk van lokale vakmensen in België. Onze sterkte? We bekijken alles vanuit het oogpunt van de klant. We doen niet zomaar wat verwacht wordt

Lakker / Siliconeur / Schadehersteller

Showroom Roeselare

Voor de regio Zuidwest-Vlaanderen zijn we op zoek naar een lakker, siliconeur en schadehersteller om samen met ons verder te groeien.

Plaatser Gent

Showroom Gent

Voor Belisol Gent zijn we op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren die nauwkeurig en deskundig te werk kan gaan. Bent u onze toekomstige plaatser?