Ga verder naar de inhoud

Rudi Van Puyvelde, plaatser bij Belisol Sint-Niklaas

Plaatser – Belisol Sint-Niklaas

"Ik geniet vooral van de variatie in mijn job. Elk project is anders, elke klant is anders."

Een vakman met tonnen ervaring die graag de handen uit de mouwen steekt, dat is Rudi Van Puyvelde. Hij behoort inmiddels bij de anciens bij Belisol Sint-Niklaas en doet zijn job nog steeds met evenveel energie en liefde voor het vak.

Mijn werkdag

“Een werkdag begint met het opstellen van de planning, in samenspraak met de adviseur en de opmeter. Zij vertellen ons wat er precies moet gebeuren. Eens aangekomen op de werf, overlopen we samen met de klant nog eens de werken. Ook bespreken we de afwerking van de ramen en deuren in grote lijnen. Dan beginnen we eraan. In een standaard woning plaatsen we ongeveer 5 ramen per dag. Stel dat we alle ramen in de woning vervangen, dan zijn we dus gemakkelijk enkele dagen bezig aan één project.”

A la minute aanpassingen

“Het gebeurt soms dat dat klant bij de plaatsing nog wat aanpassingen wil doen aan het oorspronkelijke plan. Natuurlijk kunnen de ramen en deuren niet meer gewijzigd worden, maar aanpassingen in de binnenafwerking zijn geen probleem.”

Variatie

“Ik geniet vooral van de variatie in mijn job. Elk project is anders, elke klant is anders. Het is absoluut geen bandwerk en dat vind ik positief. Bovendien ben ik dagelijks buiten. Elke dag een frisse neus, wie wil dat nu niet?”

Lijkt werken bij Belisol u wel iets?

Plaatsers ramen en deuren

Showroom Hasselt

We zijn het grootste netwerk van lokale vakmensen in België. Belisol blijft fors investeren in haar merk en de verdere uitbouw van het bedrijf. Ter versterking van ons team in Hasselt zijn wij op zoek naar een team gemotiveerde plaatsers van ramen en deuren.

Plaatser ramen en deuren

Showroom Roeselare

Voor Belisol Roeselare zijn we op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren.

Lakker / Siliconeur / Schadehersteller

Showroom Roeselare

Voor de regio Zuidwest-Vlaanderen zijn we op zoek naar een lakker, siliconeur en schadehersteller om samen met ons verder te groeien.