Ga verder naar de inhoud

Werken bij Belisol

Belisol bestaat uit het grootste netwerk van lokale, vakkundige experts. Stuk voor stuk mensen die zich inzetten voor de kwaliteit en de duurzaamheid van onze producten én service. Samen blinken we uit in realisaties waar we blijvend trots op zijn.

Kiezen voor Belisol is kiezen voor een topwerkgever. Als werkgever verzorgen wij niet enkel de juiste infrastructuur en verloning, maar onderhouden wij ook de relatie tussen werknemer en werkgever.

Vertrouwd merk

Al 45 jaar garandeert Belisol professioneel advies, een kwalitatief product en een vlotte oplevering. En daar zijn we trots op. Kennis, service, vakmanschap en kwaliteit staan bij ons altijd voorop. Daardoor is Belisol over de jaren heen uitgegroeid tot de grootste en snelst groeiende leverancier van ramen en deuren in België.

Sterke organisatie

Bij Belisol komt de kracht van het geheel uit de som der delen. Door samen te werken, combineren we deskundigheid met slagvaardigheid. Want onze experts delen een hyperprofessionele basis die kwaliteit in product en dienstverlening verzekert.

Hoogwaardige producten

Door de sterke positie vanuit de samenwerking kan Belisol als geen ander de betere producten laten ontwikkelen aan eerlijke prijzen. Een product om fier op te zijn.

Innovatieve mindset

We staan in het vak als eeuwige uitdagers van onszelf, altijd werkend aan betere producten, slimmere processen en de meest klantgerichte service. We werden een gevestigde waarde door in alles de beste te willen zijn: in product, proces en service. Onze grootste uitdager vandaag? Dat zijn nog altijd wijzelf.