Ga verder naar de inhoud

Philippe Boeykens, verkoper bij Belisol Peer

Adviseur – Belisol Peer

"Eentonig is een job als verkoper absoluut niet. Je komt steeds met nieuwe mensen in contact en je helpt mee hun droom te realiseren."

Dromen helpen realiseren. Dat is de grootste drijfveer van Philippe Boeykens als verkoper bij Belisol in Peer. In 2018 zette Philippe zijn eerste stappen in de saleswereld, een sprong die hij zich naar eigen zeggen nog geen dag heeft beklaagd.

Sprong in het diepe

“Mijn Belisol-verhaal startte in 2018. Het was een vriend van mij, en tevens zaakvoerder van een Belisol-filiaal, die mij al lange tijd probeerde te overtuigen om als verkoper aan de slag te gaan. Uiteindelijk heeft hij zijn slag thuisgehaald. Ik had zelf totaal geen ervaring als verkoper, noch voeling met ramen en deuren. De stap was dus best groot en spannend. Maar ik kan oprecht zeggen dat ik nog geen dag spijt heb gehad.”

Wil en ambitie

“De beslissing vooraf bleek namelijk spannender dan de werkelijkheid. Dankzij mijn collega’s voelde ik me heel snel thuis. Ik kon bij iedereen terecht met vragen en dat maakte het mogelijk om snel dingen te leren en op te pikken. Uiteraard is alle begin is moeilijk, maar ik ben ervan overtuigd dat als je voldoende wil en ambitie hebt, dat alles mogelijk is.”

Dromen realiseren

“Afwisseling, vrijheid en vooral het menselijke aspect zijn voor mij de drie belangrijkste pijlers in mijn job. Ik ben halftijds op de baan en bij klanten thuis, en halftijds in de showroom. Hoe ik die uren indeel, bepaal ik zelf. Eentonig is een job als verkoper absoluut niet. Je komt steeds met nieuwe mensen in contact en je helpt mee hun droom te realiseren. Vaak gaat het toch om grote projecten en veel geld. Het is zeer waardevol om als verkoper, samen et de vakbekwaamheid van de collega’s, deel uit te maken van dat verhaal.”

Lijkt werken bij Belisol u wel iets?

Adviseur

Showroom Roeselare

Verkoper

Showroom Gent
Voor Belisol Gent zijn we op zoek naar een zelfstandige, ambitieuze verkoper die wil scoren en samen met ons wil groeien. Bent u onze…

IT integration medewerker

Showroom Hoofdzetel

Als IT integration medewerker verdiep je je in de werking en bedrijfsprocessen van onze franchisekantoren. Je stuurt mee de externe ontwikkelingsteams aan voor het opvolgen van onze bedrijfssoftware (CRM en ERP), die op maat ontwikkeld wordt. Ook implementeer je deze software bij de franchisekantoren.