Ga verder naar de inhoud

Isabelle Drieskens, zaakvoerster van Belisol Leuven, Tienen, Aarschot

Zaakvoerder

"Menselijkheid typeert niet alleen mezelf als zaakvoerder, maar zit ook in het DNA van Belisol als bedrijf.”

Op haar 24e werd Isabelle Drieskens zaakvoerder van het Belisol-filiaal in Leuven. Vandaag, 27 jaar later, doet ze haar job nog altijd met evenveel drive, passie en menselijkheid. En met de leiding over twee extra filialen: Tienen en Aarschot.

Recht van de schoolbanken

“Ik kwam in 1994 recht van de schoolbanken meteen als zaakvoerder bij Belisol Leuven terecht. Op dat moment was Leuven één van de vijf Belisol-filialen in Vlaanderen. Een situatie die je niet kan vergelijken met de ruim veertig filialen en de grotere naambekendheid vandaag. We begonnen kleinschalig in Leuven, maar na twee jaren verhuisden we naar de huidige locatie. Respectievelijk tien en vier jaar geleden kwamen ook de recentere filialen van Tienen en Aarschot onder mijn hoede.”

Geen piramidestructuur

“Ik vind het in mijn hoedanigheid als zaakvoerder cruciaal om niet alleen voeling te houden met de drie franchises, maar ook met alle werknemers. Ik vind het belangrijk dat ik elke job ken en naar waarde kan schatten. Dat zorgt voor wederzijds respect. Ik ben daarom ook geen fan van een piramidestructuur. Mijn stokpaardje is dat iedereen binnen het bedrijf een essentiële pion is.”

Familiale karakter

“Veelzijdigheid is het woord dat mijn job het best omschrijft. Ik geniet van de nauwe samenwerking met alle medewerkers. Belisol is een groot bedrijf, maar ieder filiaal op zich is heel intiem, met een kleine groep mensen. Je ken de collega’s goed en dat zorgt voor een sterk familiale sfeer. Mijn deur staat dan ook altijd open, zowel voor werk- als privézaken. Ik ben zaakvoerder en zal de puntjes op de i zetten wanneer het nodig is, maar doorgaans voel ik mezelf meer collega als baas. De medewerkers zijn vaak meer op het werk dan thuis en het is dan ook heel belangrijk dat ze zich thuis voelen. Die menselijkheid typeert niet alleen mezelf als zaakvoerder, maar zit ook in het DNA van Belisol als bedrijf.”

Lijkt werken bij Belisol u wel iets?

Plaatser ramen en deuren Mechelen

Showroom Mechelen

We zijn het grootste netwerk van lokale vakmensen in België. Belisol blijft fors investeren in haar merk en de verdere uitbouw van het bedrijf. Ter versterking van ons team in Mechelen zijn wij op zoek naar een team gemotiveerde plaatsers van ramen en deuren.

Belisol Antwerpen zkt Administratief Talent (m/v)

Showroom Antwerpen

Ben jij een administratief talent op zoek naar een nieuwe uitdaging bij het leukste ramen en deuren bedrijf van Antwerpen?

Adviseur Mechelen

Showroom Mechelen

Kiezen voor Belisol is kiezen voor een vertrouwd merk, een sterke organisatie en kwalitatieve producten. Als werkgever verzorgen wij niet enkel de juiste infrastructuur en verloning, maar onderhouden wij ook de relatie tussen werknemer en werkgever.