Ga verder naar de inhoud

Danny Cop, opmeter bij Belisol Antwerpen

Opmeter – Belisol Antwerpen

"Ik doe het voor de uitdaging én de glimlach van de klant"

Woningen opmeten, projecten begeleiden, klanten adviseren, dossiers uitwerken, voortdurend op de baan zijn … Het is een drukke én voldoening gevende job voor Danny Cop, opmeter bij Belisol Antwerpen. Elke werkdag begint hij dan ook vol overtuiging.

Wat maakt je werk zo boeiend?

“Jaren geleden startte ik als monteur. Maar al vlug toonde ik meer interesse voor een job als opmeter. Het zijn drukke werkdagen, met veel verantwoordelijkheid. Maar ik houd net van die uitdaging. Ik ben graag bezig, ook sociaal, met de klanten.”

Je doet dus meer dan het opmeten van ramen en deuren alleen?

“Natuurlijk! Eerst overloop ik samen met de klant de offerte tot in het detail. Dan begin ik met de opmetingen van ramen en deuren. Ik adviseer de klant ook over de afwerking: draairichting, toebehoren, … Ik noteer alles voor de plaatsers en zet het op plan. Ik doe een viertal opmetingen per dag. In de late namiddag werk ik tot slot de dossiers nog uit.”

Doe je enkel opmetingen van huizen?

“Nee, de projecten zijn heel gevarieerd. Zo zorgen we bijvoorbeeld regelmatig voor ramen en deuren in grote appartementsblokken. Of moeilijke renovatieprojecten met gigantische glaspartijen of zware constructies waarbij de uitvoering wel onmogelijk lijkt… Dan blijven we gewoon zoeken tot de klant perfect tevreden is met ons voorstel.

Natuurlijk zorg ik ervoor dat ik bij de start van de werken aanwezig ben. Zo kan ik de plaatsers begeleiden. Op plan een moeilijke constructie uittekenen of de werken echt uitvoeren, dat is nog een verschil natuurlijk. Ook hier weer doe ik het voor de uitdaging en voor de glimlach van de klant!”

Lijkt werken bij Belisol u wel iets?

IT integration medewerker

Showroom Hoofdzetel

Als IT integration medewerker verdiep je je in de werking en bedrijfsprocessen van onze franchisekantoren. Je stuurt mee de externe ontwikkelingsteams aan voor het opvolgen van onze bedrijfssoftware (CRM en ERP), die op maat ontwikkeld wordt. Ook implementeer je deze software bij de franchisekantoren.

Process Engineer

Showroom Hoofdzetel

De afdeling Aankoop en Techniek binnen group a bestaat uit een team van 14 mensen. Wij vormen de schakel tussen onze netwerken en onze leveranciers waarbij we de kantoren van Belisol ondersteunen in alles wat met calculatie en productie te maken heeft.

Plaatsers ramen en deuren

Showroom Hasselt

We zijn het grootste netwerk van lokale vakmensen in België. Belisol blijft fors investeren in haar merk en de verdere uitbouw van het bedrijf. Ter versterking van ons team in Hasselt zijn wij op zoek naar een team gemotiveerde plaatsers van ramen en deuren.