Ga verder naar de inhoud

Cyprien Bodart, verkoper bij Belisol Namen

Adviseur – Belisol Namur

"Ondanks de omvang en het grote aantal werknemers is en blijft Belisol een onderneming met een menselijke dimensie."

Talent en inlevingsvermogen zijn de twee kwaliteiten die Cyprien Bodart, technisch verkoopsadviseur bij Belisol in Namen, in staat stellen een zeer divers publiek te overtuigen van de voordelen van de oplossingen die Belisol aanbiedt.

Van fotovoltaïsche panelen tot buitenschrijnwerk

“Na een ervaring in de fotovoltaïsche sector wilde ik zelfstandige worden. Ik volgde hiervoor een opleiding en ging in 2017 in op een jobaanbieding van Belisol, dat op zoek was naar een commercieel afgevaardigde voor de regio Namen. Momenteel zijn er binnen onze franchise vier technische verkoopadviseurs: twee, waaronder ikzelf, in Namen en twee in de showroom in Charleroi, waarvan wij de activiteiten hebben overgenomen.”

Een klassiek proces

“Mijn dagelijks werk volgt het vrij klassieke patroon van het werk van een technisch verkoopadviseur, hoewel ik geen prospectie doe. Zodra een klant een verzoek heeft ingestuurd, neem ik contact op om een afspraak te maken. Vervolgens ga ik ter plaatse om op te meten en na te gaan met welke technische beperkingen eventueel rekening gehouden moet worden tijdens de werkzaamheden. Ik stel een offerte op, die ik dan aan de klant voorleg. Mijn klanten zijn voornamelijk particulieren, maar ik werk ook met bedrijven op B2B-basis.”

Vertrouwensrelatie met de klant

“Ondanks de omvang en het grote aantal werknemers is en blijft Belisol een onderneming met een menselijke dimensie. En met een gerenommeerde reputatie: Belisol heeft 40 jaar expertise en ervaring op het gebied van buitenschrijnwerk. Dus mensen komen naar ons met vertrouwen. Dan is het de taak van de verkoper om gevoel en talent te combineren om de klant zo goed mogelijk te ondersteunen, begeleiden en adviseren. Door zo te werk te gaan ontstaat er een vertrouwensrelatie met de klant.”

Lijkt werken bij Belisol u wel iets?

Adviseur

Showroom Roeselare

Verkoper

Showroom Gent
Voor Belisol Gent zijn we op zoek naar een zelfstandige, ambitieuze verkoper die wil scoren en samen met ons wil groeien. Bent u onze…

IT integration medewerker

Showroom Hoofdzetel

Als IT integration medewerker verdiep je je in de werking en bedrijfsprocessen van onze franchisekantoren. Je stuurt mee de externe ontwikkelingsteams aan voor het opvolgen van onze bedrijfssoftware (CRM en ERP), die op maat ontwikkeld wordt. Ook implementeer je deze software bij de franchisekantoren.