Ga verder naar de inhoud

Cindy De Buyser, adviseur bij Belisol Asse

Adviseur – Belisol Asse

“Op één dag help je jonge koppels met een beperkt budget tot gepensioneerden met aandacht voor comfort. Dat maakt deze job zo boeiend.”

Een vrije vogel. Zo voelt Cindy De Buyser zich bij Belisol in Asse. Ze ruilde al snel haar baliefunctie in om haar troeven in de verkoop uit te spelen. Nu vormt iedere dag een boeiende uitdaging om de gevarieerde profielen in haar klantenportefeuille elk op hun beurt op gepaste wijze te helpen. Verkoop is ook een gezonde portie psychologie.

Ruimte voor ambitie

“Zestien jaar geleden startte ik hier als baliemedewerker, terwijl ik uit de verkoopsector kwam. Na twee maanden sprak ik mijn ambitie uit en ben ik me gestaag beginnen inwerken als adviseur. Aan mijn eerste drie klanten had ik onmiddellijk iets verkocht. Toen was het voor Belisol duidelijk. Ik mocht beginnen in een nieuwe salesfunctie. Zoveel vertrouwen en zelfstandigheid krijgen doet deugd.”

Sociaal contact

“Ik hou van de afwisseling in mijn job. Twee dagen doe ik mijn administratie, volg ik dossiers op en ontvang ik klanten op kantoor. De rest van de week bezoek ik klanten op locatie. Op de baan voel ik me een vrije vogel. Het sociaal contact vind ik het leukst. Je bent niet alleen ramenverkoper, maar ook psycholoog. Je moet de noden van de klant adequaat detecteren en diep genoeg graven tijdens een eerste gesprek.”

Variatie troef

“Ramen en deuren in pvc en aluminium verkoop ik het meest omdat het een duurzame oplossing is met sterke troeven voor renovatieprojecten. Maar de klanten zijn zeer uiteenlopend. Eerst koopt een jong koppel ramen deuren voor hun pas gekocht huisje en geven ze je vertrouwen om het binnen het budget tot een goed einde te brengen. Daarna help je een heer of dame met meer financiële vrijheid die zijn of haar comfort wil verbeteren. Dat maakt deze job zo boeiend.”

Lijkt werken bij Belisol u wel iets?

Adviseur

Showroom Roeselare

Verkoper

Showroom Gent
Voor Belisol Gent zijn we op zoek naar een zelfstandige, ambitieuze verkoper die wil scoren en samen met ons wil groeien. Bent u onze…

IT integration medewerker

Showroom Hoofdzetel

Als IT integration medewerker verdiep je je in de werking en bedrijfsprocessen van onze franchisekantoren. Je stuurt mee de externe ontwikkelingsteams aan voor het opvolgen van onze bedrijfssoftware (CRM en ERP), die op maat ontwikkeld wordt. Ook implementeer je deze software bij de franchisekantoren.