Ga verder naar de inhoud

Allan van de Loo, verkoper/adviseur bij Belisol Eindhoven

Adviseur – Belisol Eindhoven

"In mijn huidige job treed ik eerst op als adviseur en in een tweede fase als verkoper."

Eerlijkheid troef bij adviseur en verkoper Allan van de Loo, die intussen 8 jaar op de teller heeft staan bij Belisol Eindhoven. Een verhaal dat begon bij volleybalclub Tectum Achel en het einde is nog lang niet in zicht.

Goeie herinneringen

“In het voorjaar van 2014 volleybalde ik in Achel en daar kwam ik via via in contact met de zaakvoerder van Belisol Eindhoven. Het was niet mijn eerste kennismaking met Belisol want in het verleden werkte ik al voor het Belisol-filiaal van Dordrecht. Omdat ik daar zo’n goeie herinneringen aan had, wilde ik graag terug voor Belisol gaan werken. Toen er een opening kwam in Eindhoven heb ik dan ook niet getwijfeld.”

Adviseren en verkopen

“In mijn huidige job treed ik eerst op als adviseur en in een tweede fase als verkoper. Nadat ik mijn kind op school heb afgezet vertrek ik naar kantoor of naar een klant. Gemiddeld zie ik 5 tot 8 klanten per dag. Of bij de mensen thuis, of in de toonzaal. Verder bestaat mijn werkdag uit het opstellen van offertes, het bespreken van offertes en het opvolgen van klanten. Voldoende afwisseling dus.”

Eerlijkheid

“Het leukste aan deze job is zonder twijfel de omgang met mensen. En heel belangrijk voor mij als verkoper is eerlijkheid. Ik zal altijd luisteren naar de specifieke noden van de klant en op basis daarvan een eerlijk advies geven. Uiteraard is het belangrijk om te verkopen, maar dat kan perfect met de nodige menselijkheid. Op die manier bouw je bovendien veel duurzamere relaties op. Mijn hoofddoel is steeds om de klant op het einde van de rit 100 procent tevreden te krijgen. En laat dat ook net de filosofie van Belisol zijn.”

Lijkt werken bij Belisol u wel iets?

Adviseur

Showroom Roeselare

Als verkoper bij Belisol belichaam je de “vertrouwenspersoon” die elke klant verwacht. Je bezoekt prospecten en klanten bij hen thuis, verzorgt de permanentie in de showroom, voert adviesgesprekken en geeft productinformatie

Verkoper

Showroom Gent
Voor Belisol Gent zijn we op zoek naar een zelfstandige, ambitieuze verkoper die wil scoren en samen met ons wil groeien. Bent u onze…

IT integration medewerker

Showroom Hoofdzetel

Als IT integration medewerker verdiep je je in de werking en bedrijfsprocessen van onze franchisekantoren. Je stuurt mee de externe ontwikkelingsteams aan voor het opvolgen van onze bedrijfssoftware (CRM en ERP), die op maat ontwikkeld wordt. Ook implementeer je deze software bij de franchisekantoren.