Ga verder naar de inhoud

Allan van de Loo, verkoper/adviseur bij Belisol Eindhoven

Adviseur – Belisol Eindhoven

"In mijn huidige job treed ik eerst op als adviseur en in een tweede fase als verkoper."

Eerlijkheid troef bij adviseur en verkoper Allan van de Loo, die intussen 8 jaar op de teller heeft staan bij Belisol Eindhoven. Een verhaal dat begon bij volleybalclub Tectum Achel en het einde is nog lang niet in zicht.

Goeie herinneringen

“In het voorjaar van 2014 volleybalde ik in Achel en daar kwam ik via via in contact met de zaakvoerder van Belisol Eindhoven. Het was niet mijn eerste kennismaking met Belisol want in het verleden werkte ik al voor het Belisol-filiaal van Dordrecht. Omdat ik daar zo’n goeie herinneringen aan had, wilde ik graag terug voor Belisol gaan werken. Toen er een opening kwam in Eindhoven heb ik dan ook niet getwijfeld.”

Adviseren en verkopen

“In mijn huidige job treed ik eerst op als adviseur en in een tweede fase als verkoper. Nadat ik mijn kind op school heb afgezet vertrek ik naar kantoor of naar een klant. Gemiddeld zie ik 5 tot 8 klanten per dag. Of bij de mensen thuis, of in de toonzaal. Verder bestaat mijn werkdag uit het opstellen van offertes, het bespreken van offertes en het opvolgen van klanten. Voldoende afwisseling dus.”

Eerlijkheid

“Het leukste aan deze job is zonder twijfel de omgang met mensen. En heel belangrijk voor mij als verkoper is eerlijkheid. Ik zal altijd luisteren naar de specifieke noden van de klant en op basis daarvan een eerlijk advies geven. Uiteraard is het belangrijk om te verkopen, maar dat kan perfect met de nodige menselijkheid. Op die manier bouw je bovendien veel duurzamere relaties op. Mijn hoofddoel is steeds om de klant op het einde van de rit 100 procent tevreden te krijgen. En laat dat ook net de filosofie van Belisol zijn.”

Lijkt werken bij Belisol u wel iets?

Adviseur Mechelen

Showroom Mechelen

Kiezen voor Belisol is kiezen voor een vertrouwd merk, een sterke organisatie en kwalitatieve producten. Als werkgever verzorgen wij niet enkel de juiste infrastructuur en verloning, maar onderhouden wij ook de relatie tussen werknemer en werkgever.

Verkoper Antwerpen

Showroom Antwerpen

Voor Belisol Antwerpen zijn we op zoek naar een verkoper om samen met ons te groeien.

Verkoper Gent

Showroom Gent
Voor Belisol Gent zijn we op zoek naar een zelfstandige, ambitieuze verkoper die wil scoren en samen met ons wil groeien. Bent u onze…